Korona-situasjonen:

Norge har innført svært strenge tiltak for å stoppe koronasmitten (Covid-19). Ingenting er viktigere enn helsen til våre ansatte, kunder og samfunnet for øvrig. Derfor har Norinnova iverksatt en rekke tiltak for å begrense smitten av koronaviruset. Det er samtidig viktig for oss at vi opprettholder god kontakt med våre kunder og samarbeidspartnere, slik at vi kan fortsette med arbeidet vi gjør sammen.

 1. Koronatiltak

Det er innført hjemmekontor for alle i Norinnova som kan utføre sine oppgaver hjemmefra. Med gode digitale løsninger har de ansatte muligheten til å gjøre de aller fleste arbeidsoppgaver hjemmefra, men vi må være forberedt på at noen leveranser kan bli forsinket. Alle tjenestereiser er foreløpig innstilt.

2. Stengte bygninger

Siva Innovasjonssenter Tromsø er stengt for alle besøkende, og kun ansatte og besøkende med avtaler med ansatte på bygget vil ha tilgang til lokalene.

3. Vi opprettholder kundekontakt

Det er viktig for Norinnova å opprettholde god kontakt med våre kunder og samarbeidspartnere. Vi gjennomfører derfor planlagte møter ved hjelp av digitale samhandlingsløsninger så langt det lar seg gjøre. Har du spørsmål knyttet til pågående samarbeid ta kontakt med din kontaktperson i Norinnova eller med post@norinnova.no

4. Kontakt med Norinnova

Som før er det lett å komme i kontakt med Norinnova. Har du spørsmål knyttet til vårt teknologioverføringskontor, ta kontakt med Eirik W. Lundblad på tlf: 976 87 571 eller e-post: eirik@norinnova.no. For spørsmål relatert til oppstartsbedrifter, ta kontakt med Eirik Bjørklund på tlf: 976 29 662 eller e-post: bjorklund@norinnova.no. Ønsker du direkte kontakt med ansatte finner du informasjon her: https://arcticinvest.wpengine.com/ansatte/

Nyttig informasjon

 Beste hilsener fra alle oss i Norinnova